广州湘阳美容仪器科技有限公司

咨询热线: 020-3192 0956
广州湘阳美容仪器科技有限公司 专注美容仪器源头实力厂家,专业研发优质生产

! Без рубрики

Srbi su najzgodnija reprezentacija na EURO 2024, a ovo je najseksi fudbaler FOTO ANKETA B92

返回列表 来源:未知 发布日期:2024-09-25 0:34

Најбољи фудбалери 2024

Novembra 2023, od dječaka sa loptom do profesionalnog igrača za isti klub, Rori je prešao dug put. Škoti su odigrali mnogo bolje (što i nije bilo teško) protiv Švajcaraca, ali je to bilo dovoljno samo za jedan bod. Zanimljivo je da su na drugom mjestu četvorica fudbalera sa po šest dribluingam, među njima i Jamalov saigrač iz Crvene furije, 21-godišnji Niko Vilijams. Po povratku u domovinu Đorđe je proširio dedino imanje, pokrenuo svoj mali biznis koji je polako počeo da se širi, pa sada poseduje čitavu farmu Ješevac. Rodri je veoma važan igrač u sistemu Pepa Gvardiole, poput lepka koji drži stvari na svome mestu.

Најбољи фудбалери 2024

Evo kako izgleda širi spisak fudbalera Srbije:

Млади дефанзивац је на себе привукао пажњу и селектора Србије Драгана Стојковића који га је позвао за утакмице против Мађарске и Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство. Фудбалом је почео да се бави у родном Нишу, а током 2019. Прешао је у Чукарички и викендом је путовао у Београд на утакмице. Први професионални уговор с клубом потписао је у јануару 2022, са 15 година. Прошле године Цветковић је на поготком на утакмици против Железничара постао најмађи стрелац у историји Чукаричког. Редовно је наступао за млађе категорије у репрезентацији Србије.

Најбољи стрелци првенства

Od prvog do poslednjeg dana, pune dve nedelje turnira, isprati sa nama. Klađenje uživo tokom turnira i praćenje promena širom teniskih terena u Melburnu svake sekunde su kao stvoreni za sve teniske sladokusce. Sajt Ticketgum, koja prodaje karte za koncerte, utakmice i druga dešavanja, sproveo je uz pomoć veštačke inteligencije analizu najprivlačnijih igrača sa Evropskog prvenstva u fudbalu 2024. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састао се данас са генералним директором компаније “Филип Морис Интернешенал” Јацеком Олчаком у Њујорку. ГЛУМИЦА Радмила Живковић сахрањена је данас у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

UEFA EURO 2024: Ko su favoriti u grupnoj fazi?

Pripremili smo kompletan raspored svih utakmica na Evropskom prvenstvu koji možete da preuzmete i odštampate saOVOG LINKA. Godine, 30-godišnjak se etablirao kao jedan od najvećih igrača u istoriji Liverpula. Salahova pozicija na desnom krilu je nedodirljiva i nijedan igrač nije u stanju da zauzme njegovu poziciju. Ovaj 23-godišnjak je poznat po tome što igra sa defanzivcima na ramenima, a njegova vrtoglava brzina mu omogućava da pobjedi ofsajd zamke kasnim trčanjima. Štaviše, Francuz može da pokrije mnogo terena svojom brzinom i izdržljivošću, što mu pomaže da ostvari velike brzine u završnim trenucima mečeva. Nijedan odbrambeni igrač ne može da ga uhvati ako je neobelježen i ima dovoljno prostora.

”CILJ JE PRVO MESTO!” Sabalenka želi da završi na čelu VTA liste na kraju sezone

Ovaj momak je takođe zaslužio da se nađe u ekipi fudbalske reprezentacije Španije na evropskom prvenstvu. Najskuplji transfer ljetnog prelaznog roka je Dominic Solanke koji je ujedno i najstariji fudbaler na listi. Endrick je naravno najmlađi, a u Madridu od njega imaju ogromna očekivanja, iako je napunio tek 18 godina. Imamo sigurno zanimljivu sezonu koja počinje već narednog vikenda, a ljetni prelazni rok je aktivan sve do 31. Mi se nadamo da će Kylian Mbappe biti pravo pojačanje i kada pogledamo to da su ga doveli potpuno besplatno, definitivno je najzvučnije pojačanje ovog prelaznog roka.

Најбољи фудбалери

Zajedno s godišnjom zaradom van terena od 70 miliona dolara, koja je porasla nakon argentinskog osvajanja Svetskog prvenstva i njegovog prelaska u SAD, Mesi će tokom 2023. Ukupno zaraditi 135 miliona dolara, što ga čini prvim igračem američke fudbalske lige koji je završio u top 10 još od Dejvida Bekama (Davida Beckhama), kojem je to pošlo za rukom 2012. (MLS dozvoljava da tri igrača u rosteru budu „odabrana“, što im omogućava da imaju plate koje prevazilaze ograničenja lige). Istovremeno, mnogi su precenili snagu Hrvata. Sreća koja im je bila veliki saveznik u sredu ih je napustila, primili su gol u 5.

Астронаути се вратили на Земљу – завршен најдужи боравак на Међународној свемирској станици

Ovaj 20-godišnjak iz Starbridža u blizini Birmingema, koji igra za Real Madrid, prvi je evropski igrač koji je nastupio na tri velika međunarodna turnira pre nego što je napunio 21. Treće mesto zauzela je Turska – analiza je utvrdila da je njihov defanzivac Mert Müldür zapravo najlepši igrač turnira, stavivši ga na prvo mesto igrača najseksepilnijih fudbalera. Još jedan vrijedan kvalitet koji bivši defanzivac Čelsija oličava je brzina; sada je najbrži igrač Evrope. Najbolja stvar kod Rudigera su brzi potezi, što ga čini velikom prijetnjom za protivnike. Kako navodi Opta, bivši defanzivac Čelsija ostvario je najveću brzinu u Premijer ligi 2022. Posjedovanje najbržih igrača omogućava timu da brzo prelazi i izlaže protivnike tokom kontranapada.

Sportal anketa: Ko osvaja EURO 2024?

  • Slovenci imaju mladu ekipu koja je željna uspjeha, a Srbija sa druge strane želi konačno napraviti plasman, a igrački kvalitet definitivno posjeduju.
  • Zanimljivo je da su na drugom mjestu četvorica fudbalera sa po šest dribluingam, među njima i Jamalov saigrač iz Crvene furije, 21-godišnji Niko Vilijams.
  • „Ако може да задржи ту форму током целог турнира, онда је он човек на кога можемо да се ослонимо”, рекао је Ричардс, сада ББЦ-јев коментатор.
  • „Mogli smo da ih ugrozimo i da im nanesemo bol u prvom i drugom poluvremenu”, rekao je selektor Dragan Stojković Piksi.
  • Najbolja stvar kod Rudigera su brzi potezi, što ga čini velikom prijetnjom za protivnike.
  • Kao što rekoh ranije, Norveška se nije kvalifikovala ali je velika žal što ovakva dva igrača nećemo videti u Nemačkoj.
  • Veznjak Rodri progalšen je najboljim igračem ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, a Lamine Yamal ponio je priznanje najboljeg mladog igrača turnira.
  • Nastupio je u prijateljskim utakmicama prvog tima tog ljeta, sa 15 godina stari.

Procenjuje se da će 11 najplaćenijih svetskih fudbalera ove sezone pre poreza i isplata agentima zaraditi 995 miliona dolara, a petorica od njih zaradiće devetocifrene iznose. U odnosu na prošlu godinu, kada su desetorica fudbalera ukupno zaradila rekordnih 652 miliona dolara, ovo je porast od neverovatnih 53%. Igrači saudijske Pro lige zauzeli su četiri mesta na Forbesovoj rang listi, a njihova ukupna zarada premašuje polovinu novca za čitavu godinu, najviše zbog lukrativnih igračkih ugovora. Утакмица Србија–Данска на програму је сутра од 21 час у Минхену. На крају, ипак је позитивно што сами одлучујемо о својој судбини на шампионату. Mesto idealnog golmana pripada Emilianu Martinezu.

ČEKA NAS SPEKTAKL: Međedović se plasirao u drugo kolo turnira u Orleanu, a tamo ga čeka Hrvat!

  • Nema sumnje da je uz talentovanog Andriju Maksimovića koji je oduševio čitavu fudbalsku javnost, glavnu rolu u 174.
  • Lamin Jamal je najbolji mladi igrač, dok je Rodri najbolji fudbaler na EURO 2024.
  • Sajt Ticketgum, koja prodaje karte za koncerte, utakmice i druga dešavanja, sproveo je uz pomoć veštačke inteligencije analizu najprivlačnijih igrača sa Evropskog prvenstva u fudbalu 2024.
  • Engleski velikan Liverpul na pragu je strašnog posla.
  • A prije rođendana pred finale, oborio je mnogre rekorde kao 16-godišnjak.

Vijesti koji su se bojali iz Mančester sitija sada su potvrđene. Jedan od najboljih fudbalera tog tima Rodri završio je sezonu zbog teške povrede na meču sa Arsenalom. Primio svoj prvi međunarodni poziv za seniore od strane trenera Luisa de la Fuentea za kvalifikacije za Evro 2024. Trenutno je sastavni dio reprezentacije Španije. Fudbaler Mančester sitija i zvanično najbolji igrač EURO 2024, Rodri, izjavio je danas da su igrači blizu donošenja odluke o štrajku zbog povećanog broja utakmica, prenose britanski mediji.

thoughts on “Top 33 najbrža fudbalera na svijetu u 2024. godini”

U NjUJORKU danas počinje generalna debata 79. Zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (GS UN), na kojoj će se okupiti više od 140 svetskih lidera i predstavnika država, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Odlučio je Boban Marjanović da se vrati u Evropu nakon skoro decenije u NBA ligi pošto će u predstojećoj sezoni nositi dres Fenerbahčea. Nekadašnji ruski fudbaler Aleksej Bugajev osuđen je na devet i po godina zatvora zbog trgovine narkoticima, preneli su mediji iz ove zemlje. „Željan sam da uradim sve što je potrebno i spreman sam da učinim sve da pomognem zemlji da osvoji titulu na ovom turniru”, rekao je Belingem posle meča. Džud Belingem nastavlja da fudbalski raste, a selektor engleskog tima Geret Sautgejt opisao je kao igrača koji „piše sopstvene scenarije”.

  • Imamo sigurno zanimljivu sezonu koja počinje već narednog vikenda, a ljetni prelazni rok je aktivan sve do 31.
  • On je jedan od motora Hrvatske reprezentacije pored Luke Modrića, naravno.
  • Umjesto toga, štoper je preuzeo prvo mjesto, prisilivši nekoliko sjajnih napadača da se zadovolje mjestima niže na listi.
  • На тлу Аустралије Ђоковић одавно нема достојног противника, сем себе самог (и понекад судова), пошто је са десет освојених трофеја у Мелбурну убедљиво први на вечној листи шампиона.
  • Ono što je njegov problem je disciplina, barem su u Minhenu tako govorili.
  • О Кости Недељковићу се често говори у суперлативу због сјајних игара у Лиги шампиона.

Saudijci nisu sramežljivi oko trošenja neverovatne količine novca za zvezde. Dan nakon utakmice ljekarski pregledi su pokazali da je Rodri pokidao prednje ukrštene ligamente koljena, javila je Marka. EURO 2024 je počelo, a „orlovi“ već na startu privlače ogromnu pažnju. I to ne samo zbog toga što će igrati jedan od derbija prvog kola protiv Engleske u nedelju od 21.00. Moramo da se brinemo o sebi… Ako ljudi žele da vide bolji fudbal, moramo da se odmorimo. Drugim rečima, ako se broj utakmica povećava, nivo i kvalitet opadaju”, istakao je Rodri.

BLAGICA SPIRIĆ “KARANFIL DEVOJČE” DANAS PUNI 70 GODINA: Lepota koja ne bledi, već traje

Вољена особа је љубоморна, али то никако не жели да вам призна. ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић обратиће се данас учесницима 79. Međutim, ono što je za Novaka važnije, jeste trka za Torino, na kom će učestvovati osam tenisera, i to onih osam najboljih na ATP Race godišnjoj rang listi. Formiraće se dve grupe i najbolja dvojica iz svake idu u polufinale, gde će pobednici grupa igrati protiv drugoplasiranih iz suprotne grupe.

  • Tu je naravno i Argentina koja je aktuelni svetski prvak, a Lionel Mesi je stavio tačku na pitanje “Ko je najbolji ikada?”.
  • Ronaldovi novi poslodavci iz Saudijske Arabije nisu bili sramežljivi oko iskorištavanja igračevog statusa zvezde.
  • Nije Pep Guardiola bio zadovoljan time što je Alvarez izjavio pa je rekao da ga neće spriječavati u ideji da ode iz kluba.
  • Истовремено, Александар Митровић наставља да терорише противничке голмане.
  • I na Svetskom prvenstvu u Kataru, Lucas je doziveo povredu.
  • Slavni španski klub, koji je i u prošlosti želeo da ga dovede, navodno će ponovno pokušati sledećeg leta.

Da li će naš tim, tim Srbije, nakon 24 godine odsustva sa evropskih šampionata ostaviti dobar utisak i otići što dalje ili barem proći grupnu fazu? Sve su to pitanja na koja ćemo da dobijemo odgovor uskoro. Prvi na toj listi svakako je fudbaler ‘Pancera’ Florijan Virc.

Vladan Milojević odlučio: Konačan sastav C. zvezde za utakmicu protiv Benfike

I na Svetskom prvenstvu u Kataru, Lucas je doziveo povredu. U PSV-u je bio izvanredan prošle godine, a ove godine je odlične partije pružao i u dresu Lajpciga. Na ljeto se vraća u Pari Sen Žermen, te ćemo vidjeti kakva budućnost ga čeka u klupskom fudbalu. Ipak, kada je reprezentacija u pitanju, ljestvica je postavljena visoko za Simonsa. Možda vam djeluje kao da ovog dječka već godinama gledamo na vrhunskom nivou, ali Ćavi Simons je tek završio drugu punu sezonu u seniorskom fudbalu sa 10 ili više nastupa. Mnogi ih ponovo svrstavaju u kategoriju „dark horse-a“ za ovo Evropsko prvenstvo, baš kao i za ono prije tri godine.

Nije iznenađujuće to što ga je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) proglasila za najbolju mladu zvezdu turnira. Jedini ovogodišnji međusobni duel – u finalu Vimbldona, pripao je Alkarazu, koji je Đokovića na istom mestu i u isto vreme savladao i prošle sezone. Samo jednom su igrali na šljaci i samo jednom u Parizu – u polufinalu Rolan Garosa prošle godine, kada je srpski teniser https://premier-bet.org/login/ slavio pobedu. Alkaraz je prošle godine igrao Buenos Ajres i Rio, gde je u Argentini osvojio titulu, a u Brazilu stigao do finala, a potom se povukao iz Akapulka zbog povrede. Ako bi se sve ovo poklopilo Alkarazu, onda bi 2. Pored muških i ženskih singlova, na ovom turniru igraju se i mečevi u muškom, ženskom i miks dublu, kao i u juniorskom šampionatu, kao i u osobama u kolicima.

Најбољи фудбалери 2024

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив “Новак, париске приче”. Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера. Један од главних утисака утакмице у Гелзенкирхену му је оно што се дешавало после ње – огромне гужве приликом одласка са стадиона. „Делује ми да је мало пренадувана ситуација, да су то нормални односи”, наводи 38-годишњи Иван Милинковић из Прокупља, који од 2013. живи у Нирнбергу. Аспект између последње фазе Месеца у Раку и вашег владаоца Урана, упозорава на опрез када је реч о финансијама и улагања у нове послове.

Najbolji i najgori u timu Srbije u Njemačkoj: Piksi iznevjerio naciju, “Saudijci” zakazali, a trojka iznenadila!

Iako je član domaćina, Toni Kros je svakako želeo da izgleda kao pravi gospodin dok bude prolazio kroz masu ljudi koja je došla da ih podrži. U nastavku smo izdvojili neke fudbalere koji su se istakli svojim modnim stajlingom uoči početka prvenstva, ali i po dolasku na stadione. Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem.

„Selektor nam je na poluvremenu rekao da smo im dali više respekta nego što zaslužuju i da u nastavku krenemo jače… Čestitao nam je posle utakmice, šteta što nismo izvukli bod”, rekao je levi bek Strahinja Pavlović, jedan od najboljih u ekipi Srbije u utakmici odigranoj u nedelju uveče. Španija je najbolja selekcija Evrope, a Rodri najbolji fudbaler.

top

全国服务热线

020-3192 0956

Copyright 2021 广州湘阳美容仪器科技有限公司 版权所有

地址:广东省广州市白云区人和镇鹤亭西路30号农科所